Webwinkelhulp

Veel gestelde vragen en antwoorden over de webwinkel van The Factory II

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
U kunt de webwinkel van The Factory II altijd bereiken via e-mail store@thefactory2.nl. Ook per telefoon kunt u, tijdens kantoortijden, contact met ons opnemen: 0524-291214.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
1. Bancaire overschrijving tnv The factory II te Zwinderen
2. Bij aflevering of ophalen.
3. U kunt makkelijk en veilig betalen via Ideal bij uw eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers). Het is belangrijk dat u alle stappen van iDeal volledig afrondt. Volg daarom de duidelijke aanwijzingen op het scherm totdat u weer terug komt op onze website. De betalingsbevestiging wordt op het scherm getoond en gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als u een bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Hiermee kunt u voorkomen dat uw bestelling al is verzonden en zijn wij in staat uw annulering op korte termijn af te handelen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen aangeboden aan TPG Post. Als het langer duurt wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt standaard via TPG post verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze door TPG worden behandeld als busstuk (kan door de brievenbus) of als belstuk (wordt aangeboden en is bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven postkantoor af te halen).

Hoe gaat het The Factory II met mijn persoonlijke gegevens om?
De door u ter beschikking gestelde gegevens worden door ons  vertrouwelijk behandeld. Uw adresgegevens zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden.

Leveren jullie ook buiten Nederland?
Jazeker levert The Factory II ook in het buitenland. Neem contact met ons op voor actuele verzendprijzen en valutakoersen.

Staat uw vraag er niet bij?
Neemt u dan contact met ons op: e-mail store@thefactory2.nl. Ook per telefoon kunt u, tijdens kantoortijden, contact met ons opnemen: 0524-291214.